Home Szórakozás Vilmos herceg visszalépett a királyi megbízatásoktól Kate Middleton hasi műtétje után

Hirdetés

Vilmos herceg visszalépett a királyi megbízatásoktól Kate Middleton hasi műtétje után

A 42 éves hercegnő műtét után lábadozik. Kate Middleton három hónapig tartó szabadságot vett ki.

A brit királyi család komoly megpróbáltatás elé nézett – egyszerre két magas rangú tagja – III. Károly király és a walesi hercegnő – került kórházba. Kate hasi műtéten esett át. A Kensington-palota illetékesei szerint a műtét sikeres volt, de a hercegnő a következő két hétben egy londoni klinikán marad. A források cáfolták, hogy Middletonnak rákja lenne – nem találtak nála rosszindulatú daganatot.

A britek egy ideig még nem fogják látni a trónörökös feleségét – a műtét után több hónapig otthonában, a windsori kastélyban lévő Adelaide Cottage-ban fog lábadozni. „A jelenlegi orvosi tanácsok alapján nem valószínű, hogy húsvét előtt visszatérhet a nyilvános feladatokhoz” – közölte a walesi hercegnő hivatala. A katolikus húsvétot idén március 31-én ünneplik Nagy-Britanniában.
Vilmos herceg a nehéz időszak alatt felesége egészségét és családját helyezte előtérbe. Arra az időre, amíg Kate kórházban lesz, lemondott a királyi kötelezettségekről, hogy gyermekei – a 10 éves György herceg, a 8 éves Charlotte hercegnő és az 5 éves Lajos herceg – közelében lehessen.

You may also like

Hirdetés